"Every time we started Simone was asking me how I felt, how everything was going; it was so nice that I had a safe space to express my emotions and thoughts".
Liza, moeder van Gaia
Post-partum cliënt
"Simones aanwezigheid tijdens mijn bevalling gaf mij rust, en ze wist mijn behoeften sterk aan te voelen en helder te vertalen naar het medisch personeel".
Anne, moeder van Jona
Vriendin en doula-cliënt
"De ruimte om jezelf te zijn, dat jíj er mag zijn: dat is wat ik ervaar tijdens de vrouwencirkel. Simone weet met haar warmte en creativiteit een heel fijne sfeer te creëren".
Mirjam
Deelneemster vrouwencirkel

Diensten

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent! Als doula bied ik de volgende diensten aan in regio Amersfoort/Barneveld:
(Leusden, Achterveld, Hoevelaken, Woudenberg, Scherpenzeel, Barneveld)

Doula in omgeving Amersfoort & Barneveld 
(Leusden, Achterveld, Hoevelaken, Woudenberg, Scherpenzeel, Barneveld)

Vanaf januari 2021 heb ik iedere maand een plekje vrij voor één bevalling. Wens jij een doula aan je zijde tijdens je bevalling? Wil je emotionele support voor, tijdens en na de bevalling? Wil je een warme aanwezigheid die er ook voor jouw partner is als jullie kindje geboren wordt?

Als doula ondersteun ik met prenatale consulten de voorbereiding op je/jullie bevalling. Daarnaast ben ik er tijdens je bevalling om aan je zijde te staan, een rustgevende aanwezigheid te zijn en een veilige omgeving te bieden. Ik doe net die extra dingen die een warme sfeer creëren.

Het voelt soms gek al deze extra zorg te ontvangen. Ik merk dat zelf wanneer ik naar een coach ga, of betaal voor anderszins emotionele ondersteuning. We leven in tijden dat we ons die luxe kunnen veroorloven en het brengt ons zoveel verder! We reflecteren intenser op onszelf, verlangen met meer aandacht te leven en te beleven. We vinden het belangrijk dat in een gehaaste wereld waar nergens tijd voor lijkt te zijn er tijd en aandacht is voor onze emoties, ons lichaam, onze relaties en ons kind. En daardoor groeien we ook sneller.

Voor wie: Alle aanstaande ouders, op elk moment in of voor de zwangerschap, in omgeving Amersfoort/Leusden/Barneveld.
Wat: Een traject met mij inclusief:

  • drie prenatale consulten
  • aanwezigheid en support tijdens de gehele bevalling (of wanneer jij dat wenst)
  • drie post-partum afspraken voor nabespreking van de bevalling, massages, koken en meer

Prijs: €800 (student-doula tarief, sommige verzekeraars vergoeden een deel)*

Neem contact met me op voor alle uiteenlopende opties (denk aan fotografie tijdens de bevalling, rebozo technieken, massages voor en na, schilderen ter voorbereiding en coachingsgesprekken). Je kunt me bellen of sms’en op 06-29863647. Mailen mag ook: denatuurverbinding@gmail.com.

Een kennismakingsgesprek (half uur) op de boerderij in Achterveld is altijd vrijblijvend 🙂 Wil je dan verder dan plannen we een uitgebreid intakegesprek.

Ik ontmoet je graag.

Veel liefs,
Simone 

Na de bevalling komt er veel op je af. Je verdient dan echt een stukje zorg voor jezelf. Daaronder valt ondersteuning in alle taken die je gedaan wilt hebben, je hart kunnen luchten en even uithuilen, of echt een ontspannend moment voor jezelf in de vorm van een massage. Jij mag even centraal staan!

Tijdens een sessie met mij van twee uur geven we ruimte aan datgene waar jouw behoefte bij ligt. Onder de mogelijkheden valt:

– Een ontspannende massage
Ondersteuning in het huishouden
Even oppassen zodat jij een moment voor jezelf hebt
Een coachend gesprek
Je bevalling bespreken
– Een vaginaal kruidenstoombad

Voor wie: moeders & vaders & verzorgers in de eerste maanden na de bevalling (ook bij stilgeboorte)
Kosten:
  Een sessie van twee uur kost €60,00*
Aanmelden of vragen:
denatuurverbinding@gmail.com

Een heerlijke uitgebreide lichaamsmassage betekent liefdevolle aanraking, aandacht voor je lichaam en even ontspannen. Ik zorg voor een intieme setting en natuurlijke oliën. Kom even helemaal tot rust.. Je verdient het!

Voor wie: vrouwen, moeders, meiden
Kosten: Een uur massage, met daaromheen voorbereidings- en afsluitingstijd kost €30,00*
Aanmelden of vragen: denatuurverbinding@gmail.com

Nét voor nieuwe maan organiseer ik maandelijks een vrouwencirkel bij mij thuis in Amersfoort. Hierin delen we met elkaar wat ons bezighoudt, centreren we ons rond een thema en doen we een creatieve activiteit.

Er kunnen maximaal 6 vrouwen deelnemen. Laat met weten als je interesse hebt, dan benader ik je als er plek is!

Data 2020: zondag 13 september, zondag 11 oktober, zondag 15 november, zondag 13 december
Aanmelden: denatuurverbinding@gmail.com

* Als genoemde bedragen niet haalbaar zijn, wil je dan alsnog contact met me opnemen? Dan bespreken we wat jij wel kunt missen. Financiële beperkingen mogen nooit een reden zijn voor het niet kunnen ontvangen van ondersteuning. Ook jij verdient het!

Creaties

Voor de verkoop van kalenders, postkaarten en boekjes verwijs ik je door naar mijn Webshop.