IMG_4787klein

Mijn naam is Simone, ik ben 25 jaar oud en ik woon in het boerenlandschap van Achterveld. Ik heb plezier in boswandelingen, kamperen, schilderen, soms altviool spelen, natuurrituelen, mensen begrijpen, fietsen, talen leren, met dieren zijn en avonturen.

Ik ben afgestudeerd als antropologe omdat ik nieuwsgierig ben naar de motivatie voor levenskeuzes van andere mensen dan mijzelf. Ik heb een tijd vrijwilligerswerk gedaan met uitgeprocedeerde vluchtelingen, ik heb met ouderen gewerkt, en ik was een jaar lang woonbegeleider in de psychiatrie. Overal geldt: je helpt iemand door diens visie op geluk en een goed leven te ondersteunen.

Toen ik vorig jaar een cursus coaching deed en later begon aan de doulaopleiding, begon mijn ambitie om mijn medemensen te ondersteunen steeds meer vorm te krijgen. Inmiddels is die zoektocht nog steeds gaande, maar hoop ik parallel daaraan te doen wat mij inspireert en wat anderen vooruit helpt. Mijn eigen persoonlijke ontwikkeling de laatste jaren heeft zich vooral gericht op zingeving, seksualiteit, cyclisch leven en verbinding met de natuur. Precies bij die processen wil ik anderen meenemen en inspireren, omdat ze zo waardevol voor mij zijn, en omdat het samen doen veel plezier en verdieping geeft!

Waar de wind mij brengt weet ik nog niet: wel weet ik dat  spiritualiteit en verbinding met de natuur mijn rode draad in het leven is; mij plezier, zin en geluk geeft. Op die manier bereid ‘de natuurverbinding’ zich steeds verder uit en organiseer ik inmiddels vrouwencirkels, deel ik mijn inzichten in kalenders en hoop ik nog meer vrouwen en mannen te kunnen ondersteunen rondom de geboorte van hun kindje.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en te ontdekken wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

In het dagelijks leven laat ik mij inspireren door de processen van de natuur. In onze huidige maatschappij hebben we de gewoonte om een proces van de natuur pas te geloven als ze wordt bewezen. Ik probeer vanuit de tegenovergestelde visie te leven: de natuur heeft gelijk, er is een reden voor alles. Er is een reden voor leven, een reden voor groei, en een reden voor sterven. We hoeven de reden niet te kennen om erin te geloven. Iedere dag kom ik een stukje dichter bij de en mijn natuur te staan. Iedere dag verbind ik me er meer mee. En ik wil anderen inspireren, die er ge├»nteresseerd in zijn, hetzelfde te doen. Daarom heb ik mijn bedrijf ‘de natuurverbinding’ genoemd.

IMG_1239klein
IMG_1148klein
IMG_8287klein

Opleidingen

 • Master Geestelijke Verzorging (september 2020 – heden)
 • BiA Doula Training (september 2019 – heden)
 • Atma Coaching Basics (2018 -2019)
 • Bachelor Antropologie (2013-2017)

Ervaring

 • Doula & post-partum ondersteuning (vanaf 2020)
 • Horeca, ouderenzorg, retail (2010 – heden)
 • Woonbegeleider zorgboerderij psychiatrie (2018-2019)
 • Maatschappelijk werker in het vluchtelingenveld (2014-2018)

Vaardigheden

 • Inclusief, ruimdenkend, kalm, stoutmoedig
 • Barsten van de creatieve idee├źn!
 • Het goede in ieder mens zien
 • Een beetje Frans, Spaans, Portugees (B1) en Arabisch (A1)

Bijgewerkt: juli 2020